OKM:n valtakunnallinen tutkimus poikkeusolojen aikaisesta opetuksesta

Hyvä oppilas

Koulusi oppilaat osallistuvat tutkimukseen, jonka avulla kerätään tietoa oppilaiden oppimisesta ja hyvinvoinnista tämän kevään poikkeusolojen aikana. Myös huoltajasi ovat saaneet tiedon tutkimuksesta. Toivomme, että osallistut tutkimukseen vastaamalla kyselyyn alla olevan linkin kautta. Vastauksesi ovat tärkeitä, jotta opetusta voidaan parantaa tulevaisuudessa.

Vastauksesi tallentuvat nimettömästi eivätkä opettajat tai huoltajat näe vastauksiasi. Antamasi vastaukset yhdistetään koulutasolla virallisiin tilasto- ja rekisteriaineistoihin sekä muiden vastaajaryhmien kyselyaineistoihin (opettajat, huoltajat, rehtorit ja oppilashuolto- ja muu henkilöstö). Osallistuminen on vapaaehtoista ja sen voi keskeyttää milloin tahansa syytä ilmoittamatta. Vastauksesi tallentuvat automaattisesti ja kyselyyn vastaamisen voi keskeyttää välillä. Palaa kuitenkin vastaamaan lomake loppuun samaa laitetta, selainta ja linkkiä käyttäen. Kyselyyn vastaamiseen kuluu noin 20 minuuttia.

Vastaamalla oppilaille tarkoitettuun kyselyyn alla olevan linkin kautta annat suostumuksesi vastaustesi käyttöön tutkimustarkoituksiin. Toivomme, että vastaisit kyselyyn 31.5.2020 mennessä.

Kiitos ajastasi jo etukäteen!

Jos alla oleva linkki ei toimi suoraan, kopioi se selaimesi osoitekenttään:

https://educationhelsinki.eu.qualtrics.com/jfe/form/SV_54qaurtFpB9FKw5?kunta=783&koulu=8318

Terveisin

Professori Risto Hotulainen ja tutkijatohtori, KT Raisa Ahtiainen, Helsingin yliopisto

Professori Arja Rimpelä ja apulaisprofessori Mari-Pauliina Vainikainen, Tampereen yliopisto

 

Lisätietoja tutkimuksesta antaa:

Lauri Heikonen

Koulutuksen arviointikeskus

Helsingin yliopisto

lauri.heikonen@helsinki.fi

puh. 0504480500