Järjestäjä: Musta Mango Oy ja Porin ruotsalaisen koulun 6. luokka

Porin ruotsalaisen koulun (Björneborgs svenska samskola) 6. luokka järjestää karttaseikkailun ja suunnistuksen lähikilpailun, jonne on kaikki tervetulleita, myös raumalaiset.

Sisäsuunnistusratojen kartat
Palkinnot

Tulokset BSS-Outdoor
Tulokset BSS-Indoor

Kilpailukutsu BSS-Outdoor
Kilpailukutsu BSS-Indoor

Tävlingsinbjudan BSS-Outdoor
Tävlingsinbjudan BSS-Indoor

Kilpasarjojen ilmoittautuminen BSS-Outdoor (IRMA-palveluun to 23.3. mennessä)
Kilpasarjojen ilmoittautuminen BSS-Indoor (IRMA-palveluun to 23.3. mennessä)

Kilpailuohjeet BSS-Outdoor
Kilpailuohjeet BSS-Indoor

Sisäsuunnistuksen ohjeet / Regler i inomhusorientering

Lauantai 25.3.
klo 10-12 BSS-Outdoor

Karttaseikkailu ja sprinttisuunnistustapahtuma ulkona Porin ruotsalaisen koulun läheisyydessä. Tule katsomaan, löydätkö kaikki kartalle merkityt rastit? Voit tulla etsimään niitä itseksesi, lasten tai kaveriporukan kanssa tai ottaa avuksi vaikka isovanhemmat. Osalla rasteista oppilaiden tekemiä yllätyksiä. Voit itse valita vaikeustasosi, ratoja löytyy myös enemmän suunnistaneille. Samalla voit seurata huippusuunnistajien vauhdikasta kilpailua.

Kilpasuunnistajille vaativia ratoja kerrostalojen ja julkisten rakennusten sisäpihoilla, paljon ylitsepääsemättömiä aitoja, jotka vaikeuttavat nopeimman reitin löytämistä. Kilpailusta lasketaan rankipisteet.

 

Lauantai 25.3.
klo 15-17 BSS-Indoor

Sisäkarttaseikkailu ja sisäsuunnistustapahtuma Porin ruotsalaisen koulun sisällä. Tehtävänä löytää oikea reitti läpi koulun sokkeloisten käytävien. Matkalta löydät rastien lisäksi lukittuja ovia, Porille tyypillisiä yksisuuntaisia alueita ja teemaluokkia. Millaista on suunnistaa esimerkiksi UV-valossa? Voit itse valita vaikeustasosi, ratoja löytyy myös enemmän suunnistaneille.

Kilpasuunnistajille vaativia ratoja lukuisten portaiden ja yksisuuntaisten käytävien seassa. Pori on tunnettu yksisuuntaisista teistä ja tämän tapahtuman jälkeen myös yksisuuntaisista käytävistä. Lisäksi suunnistajat voivat odottaa muutamaa erikoisempaa rastipaikkaa sekä teemaluokkia.

 

Ohjeet kuntosuunnistajille ja karttaseikkailun osallistujille:

Ennakkoilmoittautuminen ei ole kuntosarjoihin ja karttaseikkailuun pakollista, mutta voit halutessasi ilmoittaa itsesi Kimmolle etukäteen. Kun saavut tapahtumaan, ilmoittaudu Porin ruotsalaisella koululla (Otavankatu 16), saat valitsemasi vaikeustason kartan ja pääset aloittamaan seikkailusi.

Helpoimman karttaseikkailun hinta 3€/kartta,
muut kuntosuunnistusradat 6€/kartta.

Tapahtumassa kahvio, kahvion ja tapahtuman tuotot menevät Porin ruotsalaisen koulun 6. luokan luokkaretken hyväksi.

Lisätietoa tapahtumasta:
Kimmo Mieskoski,
kimmo.mieskoski@gmail.com,
045-676 6891

 

Katso myös lähiseurojen treenipaketit:
Rasti-Lukko (avokalliomaastoja Raumalla) www.rastilukko.fi
Rastikarhut (kangasmaasto Yyterissä) www.rastikarhut.fi

Musta Mango Oy on satakuntalainen yritys, jonka tavoitteena on lisätä liikunnan ja suunnistuksen näkyvyyttä. Tämän tapahtuman järjestäjänä on lisäksi Porin ruotsalaisen koulun 6. luokka.